Overgang fra Stolpejakt til Grønne Turer

Harstad o-lag vil i 2024-sesongen samle våre mosjonstilbud til en løsning. Vi vil benytte appen Turorientering til både våre lette, gratis og bynære stolper og til vårt tur-o-tilbud med poster ute i terrenget.

Vi vil altså ikke lengre være medlem av Stolpejakt-ordningen, men samle alt i Turorienterings-tilbudet.

I årets sesong vil det være 3 "Grønne Turer" med lette gratis stolper i Folkeparken, ved Harstad Skole og i terrenget bak Kanebogen skole. Vi håper disse vil være til glede for skoler/barnehager i nærheten og byens befolkning generelt slik stolpejakten har vært tidligere. Når snøen er forsvunnet og postene satt ut kan du laste ned disse kartene gratis i appen, skrive dem ut hvis du vil, eller bare bruke dem i appen. Besøkene registreres med QR-kode når du har funnet posten.

I tillegg vil vi ha poster ute i terrenget i området Sørvik-Kilkam Stadion, Kanebogenåsen, Steinsåsvannet/Folkeparken/Svartdalsåsen, Disse kan enten kjøpes som en konvolutt med papirkart (kr. 300,- for alle) eller en kan kjøpe enkeltkart i appen for det området man er interessert i.

Om man er usikker på veien kan man akkurat som i Stolpejakt-appen slå på en markør slik at man ser sin posisjon på kartene.

Og det blir som før trekkepremier blant deltakerne ved sesongslutt (oktober).

Appen inneholder arrangører og kart over hele landet, så du kan også ta denne med deg på ferie og oppdage nye perler rundt om. Rankinglister og blogg fra besøkende kan følges enten i appen Turorientering eller på den tilhørende nettsiden turorientering.no som inneholder mer informasjon.

Gå inn på Hvordan komme i gang? (turorientering.no) og utforsk mulighetene så er du klar når vi starter ! Registrer deg som bruker. (Medlem i "tur-o-klubben" er helt frivillig, og ikke et krav for å være med.)

Sjekk turorientering.no mot slutten av mai og/eller følg Harstad orienteringslag på facebook eller instagram der vi vil annonsere når de første turene er klare. Vi gleder oss til sesongstart !

Hovedsponsor



Støttespillere




Stolpejakten Harstad



Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift