O-karusell og kveldsmat tirsdag10. september

O-karusell i Folkeparken med felles kveldsmat i Turlagshuset etterpå. Start like ved parkeringsplassen i Folkeparken. Løypetilbudet er litt uten om det vanlige: - MorOløp for ungdom og voksne med fellesstart kl.18.10 (møt opp i tide for registrering og informasjon). -N-løype med litt moro for barn og nybegynnere fra kl.18.00 Ta med skiftetøy og varme sokker til etterpå, erfaringsmessig er det gulvkaldt i turlagshuset. På menyen står brødmat med assortert pålegg og varm og kald drikke. Dersom det er spesielle hensyn eller allergier gi beskjed i forkant på e-post til bweines@gmail.com Vel møtt!

Oppstart barne- og ungdomstreninger, nye deltakere velkommen

Mandag 19. august starter barne- og ungdomstreningene opp igjen etter sommerferien. Nye deltakere er hjertelig velkommen. Oppmøte: Ved gapahukene på startsletta i Folkeparken, kl 1800. Barnegruppa er for barn 6-11 år. Ungdomsgruppa er for de fra og med 12 år.

God innsats på Hovedløpet på Tynset

Harstad orienteringslag har i helgen hatt med fire ungdommer på Hovedløpet for 14-16-åringer på Tynset. Hovedløpet samler all orienterings-ungdommen i Norge til to dager med konkurranser og deretter treningsleir. Det er årets høydepunkt for denne aldersgruppen.

Resultater fra O-karusell 4. juni

Sørvik

Resultater fra O-karusell 28. mai

Hagavatnet

Turorientering er i gang!

Da er de første turorienteringspostene ute i marka og klare for besøk! Det er de grønne postene i Folkeparken som er først ut. Kartet kan lastes ned gratis på www.turorientering.no/harstad Der finnes det også info om når de andre postene kommer ut. Konvoluttene med alle kart selges på Parabolflua eller bestilles fra O-laget (send melding til natalie.lerdahl@gmail.com). Husk å registrere dine postbesøk. God tur i marka!

Finn fram dagen, søndag 26. mai!

Velkommen til et arrangement barn og familier hvor du kan lære litt om kart og kompass i en enkel orienteringsløype med ulike aktiviteter på postene.

Verdens Orienteringsdag 15.mai

Verdens Orienteringsdag 15. mai ble markert med sprint fra kirkeparken. 41 små og store løpere var med. Flest deltakere gjennomførte nybegynnerløypa på 1 km. I den lengste løypa på 3 km ble det en rask bestetid på 17 min til tross for utlagte "feller" fra løypelegger. Diplom til barna -og voksne som synes de fortjente det! 69089 deltakere over hele verden er til nå registrert i aktivitetsperioden som varer til 21.mai.

Takk for innsatsen i Hålogalandsstafetten

Takk til alle spreke o-løpere som stilte opp og løp Hålogalandsstafetten i dag. Hele 5 lag deltok fra klubben. Imponerende innsats alle sammen. Vi gleder oss allerede til neste år.

Verdens Orienteringsdag 15.mai

Verdens Orienteringsdag 15.mai blir for 4. år på rad arrangert som et verdensomspennende arrangement. I fjor ble det en suksess med 358000 deltakere i mer enn 80 land. Årets mål er 40000 deltakere og 250 arrangement i Norge. Harstad Orienteringslag inviterer alle til orienteringssprint fra kl. 17.30 i Kirkeparken. Velg mellom løyper 1, 2,2 og 3 km med tidtaking eller som tur i eget tempo.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Hovedsponsor


StøttespillereStolpejakten Harstad

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift