Jubileumskveldsskiorienteringssprint

Tirsdag 21. februar feirer vi at Harstad o-lag fyller 50 år.

Harstad orienteringslag ble stiftet 20. februar 1967, og fyller altså i år 50 år !  Dette feirer vi med å prøve ting vi ikke kan, nemlig ski-orientering.

Tirsdag 21. februar kl 18:00 blir det ski-orienteringsløp i Folkeparken. Det vil bli spesiallaget kart, der skiløyper er påtrykket i grønt, mange poster, korte løyper og muligheter for stor fart... eller om man vil, rolig gange. I "ekte" ski-orientering benyttes fri-stil, og det gjør vi også. Altså en velger selv om det blir klassisk eller skøyting. Noen spesial-lagde tråkkede snarveier kan bli smale, så det blir en del av taktikken. Det blir løyper for både nybegynnere/barn og voksne. Fri start fra kl 18:00. Muligens er dette akkurat i skumringstiden, så ta med lykt om nødvendig, selv om lysløypene nok vil lyse opp mye.  Vi håper på godt vær, og mulighet for litt pølsegrilling og noe varmt å drikke etter løpet.

Vi har ikke noe ski-orienteringsutstyr i klubben, så her er det bare å bruke kreativiteten i måneden som kommer, for å finne en god løsning for å få med seg tidtakingsbrikken og kartet. Arrangøren har googlet litt, og kommet fram til noen kanadiske kreative løsninger som kan fungere. Se her.  Om du har funnet din egen løsning, kommenter gjerne i kommentarfeltet her eller på facebook. Gi også gjerne et lite hint om du kommer, for beregning av kart m.m Løpet er åpent for alle, medlemmer eller ikke-medlemmer. Kanskje du har noen ski-venner som vil bli med ?

P.S: Det planlegges også en mer skikkelig feiring i løpet av sommerhalvåret. Mer info om dette kommer etterhvert.

Hovedsponsor



Støttespillere




Stolpejakten Harstad



Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift