Tur-O poster ute

Helga 17.-18.juni er turorienteringspostene kommet ut i skogen og er klar for en ny sesong! Vi i Harstad O-lag kan dermed ønske deg velkommen til mange flotte turer i naturen rundt Harstad også i 2017!

Harstad O-lag er en av mange orienteringsklubber som har tilbud om turorientering. Dette er et flott tiltak der et sett med poster er plassert ut i Harstads nærområde. Turtidspunkt kan du bestemme selv i løpet av hele sommersesongen; postene er der hele døgnet! Turorientering er også en suveren aktivitetsform når man har barn med på tur, de synes det er veldig spennende å lete innimellom busker og trær etter "skatten"!

Turorienteringspakkene inneholder i alt fem kart med til sammen 75 poster og kan kjøpes ved Aion og Parabolflua til kr 200.  På  www.turorientering.no  kan du på en enkel måte registrere turkodene etter endt tur, eventuelt kan du fylle ut registreringskortet og sende inn.

Postene i 2017-sesongen kan bli funnet på følgende steder:

  • Tømmeråsen (kart Tømmeråsen)
  • Breivika/Holtet/Medkila (kart Breivika)
  • Kanebogen/Dalsletta (kart Kanebogen)
  • Sørvik/Gausvik (kart Vollstadheia) - NB! Disse postene settes først ut onsdag 21. juni
  • Folkeparken (kart Folkeparken/Myran)

OBS! Den nye veien fra Breivikhaugen og opp til gapahuken nedenfor Lille Hinnstein er ikke markert på turorienteringskartet, og kan nok generere litt forvirring for den enkelte.

Postene som henger i Folkeparken er enkle å finne (grønne turer), spesielt godt egnet for barn og kan anbefales på det sterkeste!
Disse grønne turene kan for øvrig lastes ned gratis fra www.turorientering.no.

God tur!

Hovedsponsor


StøttespillereStolpejakten Harstad

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift