178 små og store på Finn Fram-dagen

God deltakelse på Finn Fram-dagen i Folkeparken i dag

Til tross for sen vår og mye snø i marka var det godt oppmøte på Finn Fram-dagen i dag. For andre gang samarbeidet Barnas Turlag og Harstad orienteringslag om arrangementet som etterhvert har blitt en fast våraktivitet for mange familier i Harstad.

På orienteringsløypa innover mot Grunnvannet fikk deltakerene i tillegg til å svare på spørsmål om kart, kompass og friluftsliv, mulighet til å balansere på line, klatre gjennom hinderløypa og prøve å bygge det høyeste vedkubbe-tårnet. I mål var det som vanlig premie fra Norges Orienteringsforbund og is fra DIplom-is. Dessuten bød Barnas Turlag på nypoppet bålpanne-popkorn, og ved bålet kunne man grille pinnebrød.

Turbo-løypa var som vanlig populær, og barn og voksne løp runde på runde for å slå rekorden. Syklisten Stian Storeng gikk fornøyd hjem med dagens beste tid, hårfint foran Harstad o-lags rekrutter. De har lovet revansje til neste år !

Mange benyttet også sjansen til å få litt info om Turlagets og O-lagets aktiviteter. De har mye å tilby til barnefamilier som er glade i å være ute i naturen. O-lagets nyvinning Stolpejakten har premiere mandag 22.mai, og mange fikk seg et kart med hjem og fikk lastet ned appen klar til Stolpejakt i morgen.

Olav demonstrerte balansekunster på slakk line

Charlotte og Helga sjekker ut kartet til Stolpejakten sammen med Olav.


Trangt om plassen når oppgavene på postene skulle løses

Rannveig popper popkorn på bålpanna

Amalie kjører maks fart med et smil i Turboløypa



Hovedsponsor



Støttespillere




Stolpejakten Harstad



Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift