Vesterålen 2-dagers

Harstad o-lag deltok i helga på to flotte o-løp i Vesterålen. På bildet er det Gjermund og Ingvild som har spurtoppgjør på sprinten. Det ryktes at den yngste var raskest.

Stokmarknes o-lag og Sortland o-lag arrangerte sist helg Vesterålen 2-dagers. På lørdag var det sprint i Stokmarknes sentrum. Det bød på mange utfordringer for de tilreisende, og mange gikk rett i "fellene" som løypeleggeren hadde lagt. To ungdommer som ikke lot seg lure var Helene som gikk av med seieren i 2 km-løypa, og Jon som fikk en flott andreplass i langløypa.

På søndag var det langdistanse på Sortland. Her stilte Harstad med 14 løpere. Øyvind viste upåklagelig form og hentet hjem seieren i langløypa. Imponerte med god fysisk form gjorde også nesten like unge Ingvild som ble nummer tre i samme løype. Bodil viste sterkest orienteringsform på mellomløypa. God innsats av alle sammen i fysisk tunge løyper.

Alltid trivelig å komme til Vesterålen å orientere, og vi gleder oss allerede til neste år.

Her er nesten hele troppen fra Harstad, bortsett fra Mari som hadde vært så uheldig å låse seg inn i bilen når bildet ble tatt!

Hovedsponsor

StøttespillereStolpejakten Harstad

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift