Ungdomsgruppa er i gang !

Forrige mandag hadde ungdomsgruppa sin første trening

Det var litt kladt og surt på ungdomsgruppas første trening, men treningshumøret og farten var det ikke noe i veien på. Vi øvde på karthusk i området nedenfor Harstad Kirke. Karthusk er en fin øvelse på sprintkart, for å øve på å planlegge veivalget på forhånd. På start hadde vi ulike kart med første poster som man måtte huske veien til. Og ved første post hang et kartoppslag for karthusk til neste post. Med sløyfer på 2-3 poster ble det mange turer innom starten, og mulighet for å sette sammen alle postene til en lengre løype til slutt. 

Ungdomsgruppa har deltakerer fra 12 år og oppover. De kommer til å ha trening hver mandag kl 18. De første gangene blir det på sprintkartet med utgangspunkt fra Harstadhallen, men snart flytter vi oss ut i skogen, og da forlenger vi treningen til 1 1/2 time. Noen ganger kombinerer vi treningen med teknikk-treningen for de voksne. På tirsdag kan de som vil delta på treningsløp sammen med resten av klubben.

Gruppa har tre trenere: Ingvild, Bjørn Harald og Trine, som bytter på å lage opplegg til treningene.

Vi startet med en fin liten gjeng på 7, og vi håper at flere har lyst å bli med slik at vi blir en enda større gruppe. Målet vårt er at vi skal bli en sammensveiset gjeng som har det gøy på trening og o-løp, og at alle skal bli bedre til å orientere utifra det nivået de er på i dag. 

 

Hovedsponsor



Støttespillere




Stolpejakten Harstad



Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift