Oppstart av vintertreninger ungdom/voksne 31.oktober!

Som før tirsdager fra Stangnes Ungdomsskole. 18.15-19.00: Løping ute. 19:00-20.00: Gymsal (styrke, ballspill, o-øvelser m.m.)

Nå starter innetreningene for barnegruppa

Tirsdag 31. oktober starter innetreningene for barnegruppa. Sted/tid: Gymsalen Stangens ungdomsskole, kl 1800-1900. Velkommen !

Gratulerer til Gjermund for sterkt løp i Blodslitet

I helga deltok 7 løpere fra Harstad O-lag i et av norges største orienteringsløp - Blodslitet i Fredrikstad. Gjermund gjorde et sterkt løp i klasse H11-12, der han ble nr 10 av 55 startende i klassen. Løypa var på vel 4 km. Vi gratulerer !

Tur-o-postene tas inn for sesongen

Nå går det mot vinter, og tur-o-postene tas nå inn for sesongen. Velkommen tilbake til ny sesong våren 2018.

Bymesterskap med god oppslutning

Arrangørstaben kunne glede seg over at det var mange o-løpere som ville være med og kjempe om Bymesterskap-tittelen lørdag ettermiddag i Folkeparken.

Vesterålen 2-dagers

Harstad o-lag deltok i helga på to flotte o-løp i Vesterålen. På bildet er det Gjermund og Ingvild som har spurtoppgjør på sprinten. Det ryktes at den yngste var raskest.

Oppstart barne og ungdomstreninger

Mandag 21/8 avholdes første trening for både barnegruppa og ungdomsgruppa etter sommerferien. Sted: Steinsåsvatnet. Oppmøte kl 1800 som vanlig. Sees!

7/8 er det oppstart av høstsesongen

Endelig starter o-treningene opp igjen etter sommerferien. Mandag 7/8 er det o-teknikk, og tirsdag sprintløp. Se kalenderen i høyre marg. Alle velkommen !!

Hovedsponsor

Støttespillere

 

 

Stolpejakten Harstad

Gi din støtte!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift